Benvinguts

Acabo de visitar en Padre Alvarado. “Los jóvenes que han estado colaborando, excepcionales”, em diu. Sóc a Sucre, capital constitucional de Bolívia, per visitar Fundación ACLO, amb la qual el Servei Universitari per al Desenvolupament (SUD) hi col·laborem des del 2003, des de l’inici del programa. El primer cop van venir un grup de 3 alumnes tossuts que volien fer alguna cosa diferent durant l’estiu, que estigués relacionada amb els seus estudis. Durant tots aquests anys hem anat coneguent gent que treballa per la justícia i pels pobres a Bolívia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras i Nicaragua, i amb aquestes coneixences, nous alumnes d’ESADE han posat en pràctica els seus coneixements i enginy per aportar quelcom d’útil en projectes d’empresa i d’assistència legal. Una manera d’entendre que la professió no està únicament al seu servei particular. 300 alumnes en més de 150 projectes durant les 9 edicions del programa.

Ja des dels anys 80 ESADE col·labora amb institucions de Centreamèrica, com la Universidad Centroamericana (UCA) de Nicaragua i El Salvador, enviant-hi professors. El SUD complementa i potencia aquesta activitat.

A través d’aquest mitjà anirem compartint experiències, novetats, històries, moments de la gent que formem part del SUD. Benvinguts.

Uncategorized | , , ,

Leave a comment

Email will not be published

*

*

*

You can use these tags and attributes HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>